середа, 9 травня 2007 р.

# 10 від 14.03.2007 р. Б.

Присутні:
С.О. Галина Потюк
С.О. Оля Свідзинська
С.О. Оля Герус
С.О. Леся Пасічник
С.О. Оксана Яблонська
С.О. Ксеня Опанасюк (писар)

Реєстрація гнізд:
Вирішили:
1) Булава розглядає тільки повністю подані документи та матеріали, що передбачені для реєстрації гнізд.
2) Булава розглядає електронні версії подання документів, за умови гарантії отримання оригіналів.
3) На КПР виноситься рішення лише після отримання оригіналів.
4) Крайова Булава УПН рекомендує С.О. Марічці Качмар переписати легенду гнізда і переносить розгляд питання реєстрації гнізда на наступну нараду.
5) Зареєструвати підготовче гніздо “Таємниці ночі” та призначити в.о. гніздового ст.пл.Любомира Пандуса. (потверджено рішенням КПР від 22.04.2007)
6) Звільнити від обов’язків гніздову гнізда число 2 “Мешканці вовчої гори”, пл.сен. Олесю Пасічник і затвердити в.о. гніздової ст.пл.Галю Тузяк. (потверджено рішенням КПР від 22.04.2007)
7) Звільнити від обов’язків гніздового гнізда числа 31 “Наступна планета”, ст.пл.скоба Василя Бущака, та призначити в.о. гніздового ст.пл.скоба Остапа Онишка, КВ за умови передачі оригіналів документів.
8) Звільнити від обов’язків в.о. гніздової гнізда число 3 “Лісові Бешкетники” пл.сен. Лесю Каралаш та призначити в.о. гніздової пл.сен. Аничку Королишин. (потверджено рішенням КПР від 24.03.2007)

Подання на КВ:
Вирішили:
1) Надати І ступінь в Орлиному Крузі ст.пл. Оксані Епельбаум (потверджено рішенням КПР від 22.04.2007)

Питання таборів:
1) КБ УПН рекомендує станицям Івано-Франківськ та Київ провести табори своїх станиць або гнізд, зважаючи на кількість виховників та новацтва.
2) У зв’язку з тим, що цього року проекти від Пласту подавались до Міністерства у справах сім’ї молоді та спорту без узгодження з КПР, КБ УПН наголошує, що розподіл коштів в межах грантів крайових проектів повинен затверджуватись КПРадою.

План заходів до 95-ліття Пласту та 100-ліття скавтингу:
КБ УПН рекомендує новацьким виховникам закцентувати увагу на виховній діяльності під гаслом 95-ліття Пласту та 100-ліття скавтингу протягом цілого року і всі заплановані заходи в краї та осередках присвятити цим ювілеям.
Зокрема, у зв’язку з відзначенням 2007 року ювілеїв Пласту та Скавтінгу КБ УПН рекомендує:

- присвятити тематиці 95-ліття Пласту та 100-ліття скавтингу засідання Малої Ради Орлиного Кругу та Майстерню Старого Орла у 2007 році;
- включити теми 95-ліття Пласту та 100-ліття скавтингу в таборові програми таборів різних рівнів;
- проводити сходини роїв та гнізд, присвячені 95-літтю Пласту та 100-літтю скавтингу;
- присвятити Крайову Спартакіаду УПН цим ювілеям;
- розмістити в журналі “Пташеня” інформацію про Пласт і скавтінг, а також запропонувати ідею про розміщення в журналі майстерки святкового конверту.
- організувати рубрику з методичними матеріалами на електронній сторінці булави та в “Зв’язку ОК”;
- провести Зустріч новацьких виховників в рамках святкування Дня Пластової Присяги у Львові.

Діяльність ланок:
Таборова ланка:
Вирішили:
1) На основі рішення Булави13.04.2005 та згідно з рішенням КПР від 14.05.2005 Булава УПН рекомендує ввести в КТК 2007 року представника від Булави УПН Оксану Яблонську та наполягає на відвідуванні КТК крайових таборів УПН, “Літопис рідної землі 2007”та “Крайовий мистецький табір 2007”.
2) Цього року зголошення таборів відбувається до 15 травня на адресу upn.plast(@)gmail.com.
3) Нагородити заохочувальними призами перших 5 зголошених таборів.
Перші 5 зголошених таборів отримають заохочувальні подарунки, до всіх інших приїде Таборова Комісія.
4) Крайова Булава УПН зосереджує увагу крайового проводу Пласту на необхідності відвідування всіх новацьких таборів, для аналізу готовності проводів та виховників таборів, безпеки дітей на таборі, відповідності таборової програми і наполягає на забезпеченні фінансування цих відвідин. Відповідальна за організацію відвідин новацьких таборів: КБ УПН. Відповідальна за організацію фінансування: КПС.
Крайова Булава намагається відвідати всі зголошені табори і наголошує КПСу на необхідне фінансування.

Вишкільна ланка:
Затвердити С.О.Юлю Жданович коменданткою РОВ в м.Рубіжне, С.О. Ксеню Опанасюк та С.О. Олю Подгорнову в провід вишколу.

Вирішення питання описаної літератури:
Вирішили: Залучати третьопробників до поширення методичних матеріалів з новацької бібліотеки. Відповідальні Оксана Бєляєва і Катруся Кравчук.

1 коментар:

Анонім сказав...

Отношения у нас портятся из-за такого, что у нее есть еще одна подруга близкая и у меня другие подруги. Когда она мне что то расказывает про то как они провели сообща время(просто пили,болтали) меня терзает ревность и также самое я замечаю у нее,когда я что то рассказываю про себя с другими подругами. При этом мы друг друга любим, и про ревность не заикаемся, но выхода я не вижу. Как сделать так для того ревности не было? Нам по 25 лет.

[url=http://2nt.ru/go/serial.php]Вообще любой сериал и особенно новинки я качаю тут [/url]
[url=http://2nt.ru/go/teets.php]Молодежное видео тут[/url]