четвер, 17 травня 2007 р.

# 12 від 15.05.2007 р.Б.

Присутні:
С.О. Галина Потюк
С.О. Оля Свідзинська
С.О. Оля Герус
С.О. Оксана Яблонська
С.О. Ксеня Опанасюк (писар)


КВ:
Вирішили:
а) Надати І ступінь в Орлиному Крузі пл.розв. Марині Крицкалюк на основі виконання всіх передумов.
Пл.розв. Марина Крицкалюк пройшла РОВ виховників в 2005 році. (Луцьк, Комендант – С.О. Оля Свідзинська).
З 2002 по 2004 рік займалась виховною працею з роєм “Карпатські друзі”, з 2004 року по нинішній час займається виховною працею з самостійним роєм “Золото ріжки” в станиці Косів.
З 2005 року по нинішній час Марина є референтом УПН станиці Косів.
В 2005 році була сестричкою на таборі “Бумбурашки” (Тернопільська округа)
В 2006 році була виховницею, інструктором та писарем на таборі “Літопис рідної землі”.
Маринка зарекомендувала себе дуже відповідальною, відданою та скромною виховницею. Вона завжди активно бере участь в крайових новацьких акціях, завжди відкрита до діалогу та готова до допомоги.

б) Надати 1 ступінь в Орлиному Крузі ст.пл. Олі Сухоребській на основі виконання всіх передумов.
Ст.пл. Оля Сухоребська пройшла РОВ новацьких виховників в 2003 році (Тернопіль, Комендант С.О.Марта Фрищин), РОВ – гніздових (Львів, Комендант - С.О. Юля Жданович).
Починаючи з 2005 року по нинішній час Оля проводить виховну працю з роєм “Працьовиті бджілки”. З 2003 року по 2006 рік референт УПН станиці Івано-Франківськ.
Комендант міжстаничного табору “Лісове князівство” (с. Вістова, Івано-Франківської області, 2004 рік). Крайовий експериментальний табір: “Літопис рідної землі” (2005), інструктор вмілості, сестричка рою; “Літопис рідної землі” (2006), впорядниця рою, писар, інструктор вмілості.
Сестричка Оля завжди готова допомагати іншим, як новацтву, так і братчикам та сестричкам. Протягом виховної праці проявила себе доброю сестричкою рою, референтом УПН, провідницею новацьких таборів.

Реєстрація частин:
Вирішили:
а) Зареєструвати підготовче гніздо “Лісова пісенька” і затвердити в.о. гніздової С.О.Марчку Качмар (станиця Київ).
б) Зареєструвати підготовчий самостійний рій “Мурашки” і затвердили в.о. впорядника пл.сен.прих. Юрка Житлова (станиця Кремінна).

Вишкіл Булавних:
Вирішили: за відсутності зголошених та неможливості перенести на найближчий час, відкласти проведення РОВ Булавних до наступного року.

Зарахування вишколів:
Вирішили:
а) На підставі виконання передумов зарахувати успішний перехід 210 РОВ (впор.168) “Сосни, дзвонарі і ля в кубі”, що відбувався від 27 до 29 жовтня 2006 р.Б. в с. Головач Полтавської обл. (Комендант С.О. Оля Свідзинська) ст.пл.прих.Оксані Шаровській (станиця Дніпропетровськ).

б) На підставі виконання передумов зарахувати успішний перехід 212 РОВ (впр.168) ”Тримаймося купки під знаком Гогенберга“ що відбувався від 7 по 10 грудня 2006 р.Б. в м.Львові (Комендант С.О.Марта Мадич): ст.пл. Ростику Гнатику (станиця Львів), ст.пл.прих. Галі Куциняк-Марцун (СМТ Славське), ст.пл.прих. Вірі Марцун (СМТ Славське), пл. Тарасу Павліву, ст.пл. Маряні Пристай (станиця Дрогобич), пл.Віці Кравець, ст.пл.скобу. Остапу Онишко (станиця Львів).

в) На підставі виконання передумов зарахувати успішний перехід 213 РОВ (впор.170) “У пошуках сирника”, що відбувся від 22 до 25 лютого в с.Заздрість Тернопільської обл. (Комендант - С.О.Оля Свідзинська) пл.уч. Олександрі Ніздрань (станиця Тернопіль), ст.пл. Наталі Федчишин (станиця Бережани), пл.прих. Мар’яні Бек (станиця Козова).

г) На підставі виконання передумов зарахувати успішний перехід 214 РОВ (впор.171) “Чорна киця К.”, що відбувся від 29 по 31 березня 2007 року, м.Рубіжне, Луганської обл. (в.о. Коменданта - С.О.Ксеня Опанасюк) пл.сен.прих. Юрію Житлову (станиця Кремінна), пл.сен. Наталі Кузовеніній (станиця Сватове), пл.сен.пр. Наталі Конопльовій (станиця Чугуїв), пл.розв.Денису Конопльову (станиця Чугуїв), пл.сен.прих.Боцун Юлії (станиця Рубіжне), пл.уч.Кузовеніній Насті (станиця Сватове).

Затвердження кандидатур новацьких виховників для закордонних таборів:
Вирішили:
а) Рекомендувати на табір до Німеччини: ст.пл.скоба Андрія Бєляєва, ст.пл.скоба Остапа Онишка, пл.сен.Марту Латик, cт.пл. вірл.Іру Янів, ст.пл.Маряну Пристай, ст.пл.Романа Козуба, ст.пл.Аню Волгіну.
б) Рекомендувати на табір до Великої Британії: ст.пл. Юлю Куманську, пл.сен. Валентину Димитрову.
в) Рекомендувати на табір до Польщі: пл.вірл.Віку Демчук.
г) Доручити ст.пл.гетм. вірл.Олі Герус запросити інші краї, де є новацтво на Крайові табору в Україну, та отримати інформацію з Польщі про потребу в українських виховниках на їх таборі.

Аналіз виконання Резолюції МРОК:
Вирішили:
Доручити Референту УПН Ксені Опанасюк внести в протокол КПЗ прийняті резолюції, звести всі резолюції в один документ, подати на сайт та розробити план виконання резолюцій на наступну нараду Булави.

Табори 2007:
Вирішили:
Доручити Референту УПН Ксені Опанасюк зібрати повну інформацію про табори 2007 та до наступної КПР підготувати кошторис витрат на доїзд двох осіб на всі табори УПН.

Питання забезпечення новаків одностроями (інформація):
Вирішили:
Доручити Референту Ксені Опанасюк поширити інформацію в краї про можливість пошиття одно строїв.

Виконання річного плану, справи з фінансуванням крайових таборів:
Вирішили: Проінформувати комендантів Крайових заходів УПН про фінансування крайових заходів.

Звіти:
Вирішили:
а) Рекомендувати виховниці рою Пташат ст.пл.прих. Марині Коробовій звернутись за допомогою по програмі Пташат до С.О.Ярини Яцун.
б) Доручити С.О. Олі Герус попросити інформацію про існуючі розробки занять з Пташатами в Країв, що мають Пташат.

Пропозиція на відзначення:
Вирішили: рекомендувати надати 3 відзначення УСП ст.пл. Андрію Ребрику (станиця Ужгород) за розробку та постійну допомогу з сайтом УПН.

Немає коментарів: